Utorak, 09 Listopad 2018 13:06

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava dodijelio je Gradu Požegi ugovor za projekt „Binarni kod – 110“ vrijedan više od 600 tisuća kuna

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava prošloga tjedna dodijelio je osam novih ugovora u okviru projekta „Jačanje socijalnog dijaloga – faza III“ čija je ukupna vrijednost 6.526.214,71 kuna. Ispred Grada Požege dodjeli Ugovora prisustvovala je Ida Dumančić, viša stručna suradnica za strateško planiranje i to za projekt „Binarni kod – 110“. Vrijednost projekta je 658.086,44 kuna te ga je u cijelosti sufinancirala Europska unije iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.

Partneri u projektu su Veleučilište u Požegi i Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske, a cilj mu je unaprijediti kvalitetu socijalnog dijaloga kroz razvoj i jačanje administrativnih i stručnih kapaciteta socijalnih partnera na lokalnoj razini.

„Jačanje socijalnog dijaloga“ je projekt koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda, a koji za cilj ima povećati učinkovitost, održivost rezultata i kontinuitet socijalnog dijaloga u Republici Hrvatskoj.