Ponedjeljak, 03 Prosinac 2018 19:54

Plesni spektakl Požeških mažoretkinja - Čarolija božićne večeri okupila stotine plesača

“Čarolija božićne večeri” naziv je plesno scenskog spektakla kojega su i ove godine uoči nadolazećih blagdana pripremile požeške plesačice i plesači pod mentorstvom Marine Mihelčić. Tako su skupa Djeda Božićnjaka dočekali svi uzrasti plesača, od onih najmanjih do najstarijih dobnih skupina i mnogobrojnih posjetitelja koji su došli uživati u bogatstvu plesnog pokreta.

U ovogodišnjoj priredbi sudjelovali su Plesni studio Marine Mihelčić, Požeške mažoretkinje i Twirling kluba Požega, UO Plesna radionica Ilijane Lončar, Gimnastičko društvo Sokol, učenici požeških osnovnih škola, Dječji vrtić Požega, mažoretkinje iz Jakšića i Pleternice te Plesni klub Boa.

- Što bi bio požeški prosinac, najljepši mjesec u godini bez ove priredbe? Drago mi je da smo se okupili ovdje, što su ovdje sve plesačke skupine jer naš grad doista ima što ponuditi. Roditeljima posebno hvala, a hvala i svim dragim ljudima koji rade s ovom prekrasnom djecom koja svoj grad promoviraju na najbolji i najljepši način. - rekao je gradonačelnik Požege Darko Puljašić te poželio svima ugodne blagdane, uspješnu 2019. godinu i puno plesnih nastupa, nagrada i uspjeha.

Foto: Slavonski.hr