Srijeda, 27 Ožujak 2019 09:32

Počinje nova sezona aktivnosti Volonteri u parkovima u Požegi

Iz Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije pozivaju sve zainteresirane da se priključe u srijedu 27.ožujka u 16 sati u provedbu aktivnosti Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“, „Volonteri u parkovima“ na požeškoj Rekreaciji .

- Ovim događajem započinjemo proljetnu sezonu aktivnosti „Volonteri u parkovima“. Ovaj put su za program zaduženi volonteri udruge „Zdravi život“ vođeni Jelenom Fuček. Očekujemo 100 učenika požeških osnovnih škola, uz volontere Društva Naša djeca Požega predvođene s Ines Čereg te djelatnike Zavoda za javno zdravstvo. Svi sadržaji su potpuno besplatni za djecu – rekla je dr. Jasmina Kovačević iz Zavoda za javno zdravstvo Požeško-slavonske županije, dodajući kako je od 2017. godine održano 15-ak zabava s „Volonterima u parkovima“ u kojima je 50-ak volontera ispred različitih udruga i klubova provodilo aktivnosti te da je svaki put sudjelovalo oko 100 djece, najviše osnovnoškolskog uzrasta, ali i mlađih.

-Vjerujemo da smo djecu i roditelje uspjeli privući na Rekreaciju i učiniti još privlačnijim boravak na svježem zraku uz zabavne aktivnosti – zaključila je dr. Kovačević.