Subota, 10 Svibanj 2014 13:46

Boćarsko natjecanje za osobe s invaliditetom

Boćarski klub osoba s posebnim potrebama „Nada" domaćin je drugog kola prvenstva Hrvatske u boćanju za osobe s invaliditetom. U dvorani Grabrik okupilo se preko stotinu natjecatelja s njihovim pratiteljima iz Slavonskog Broda, Đakova, Osijeka, Varaždina, Rijeke, Zagreba, Velike Gorice, Pule i dr.

Ivan Begić, predsjednik BK „Nada" Požega zahvalio je svima, jer su našli snage, mogućnosti i financija da dođu u Požegu, a posebno onima koji su pomogli da se natjecanje održi u Požegi, među kojima je Grad Požega, Požeški sportski savez, Požeško-slavonska županija i mnogi drugi sponzori.

Natjecanje je otvorio Darko Puljašić, zamjenik gradonačelnika, izrazivši dobrodošlicu svima, uz želju da postignu puno dobrih rezultata.

Na ovo natjecanje, u kojem BK „Nada" sudjeluje više od desetljeća, stigao je do sada najveći broj ekipa. Ovisno o rezultatima, suci će odlučiti koji su najuspješniji i koji će sudjelovati na idućim natjecanjima. Izbornik će ujedno odabrati igrače za natjecanja koja će se održati u Češkoj, Sloveniji, a ako bude mogućnosti i za odlazak u Kninu.