Četvrtak, 12 Ožujak 2015 07:34

Završen niz uspješnih koncerata Glazbene škole

Glazbena škola je u velikom "crescendu" završila niz koncerata u prigodi 45. godišnjice postojanja i 15. godišnjice srednje škole. Razloga za zadovoljstvo postignutim i pokazanima ovoga tjedna dali su nam učenici i profesori na svim održanim koncertima, od koncerta profesora, dva koncerta učenika solista i komornih sastav, koncerta učenika do završnog koncerta zborova i orkestara.

Na završnici koncertnog tjedna nastupili su Mlađi tamburaški orkestar, Harmonikaški orkestar, Tamburaški orkestar, Puhački orkestar, Mali dječji zbor „Tintilinići", Veliki dječji zbor i Tamburaški sastav s Mješovitim zborom Glazbene škole. Kvaliteta njihovog muziciranja provjerena je na brojnim natjecanjima. A koliko u tome svemu ima ljepote, pokazala je zahvalna publika dugotrajnim i zasluženim pljeskom svima koji su nastupili.

Na koncertu su bili i gradonačelnik Vedran Neferović sa zamjenicima, župan Alojz Tomašević sa suradnicima, msgr. Josip Devčić, a kao gošća Grada Požege Josipa Rimac, gradonačelnica Knina.