Up

Zapošljavanje

Isteklo (65)

JAVNI POZIV


Za odabir i zapošljavanje nezaposlenih osoba na poslovima POMOĆNIKA U NASTAVI ZA UČENIKE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU, na određeno vrijeme od 1. listopada 2019. godine do 17. lipnja 2020. godine, u tri gradske osnovne škole -OŠ Julija Kempfa, OŠ Antuna Kanižlića i OŠ Dobriša Cesarić koje su partneri Gradu Požegi u provedbi Projekta „Petica za dvoje – IV. faza“ u sklopu natječaja „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III.“ (u nastavku teksta: Projekt) – 2 IZVRŠITELJA.

Rok za prijave je do: 25. rujna 2019.

ODLUKA
o izboru kandidata za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi u školskoj godini 2019./2020.

Poslove pomoćnika u nastavi u Osnovnim školama kojima je osnivač Grad Požega, nakon provedene usmene provjere znanja i sposobnosti (intervjua), odnosno provedenog postupka u svezi Javnog poziva za zapošljavanje pomoćnika u nastavi, u školskoj godini 2019./2020. obavljat će kandidati iz Odluke u prilogu.

Odluka...


POZIV
kandidatima na usmeni dio provjere znanja i sposobnosti za zapošljavanje pomoćnika
u nastavi za učenike s teškoćama u razvoju

Usmeni dio provjere znanja i sposobnosti kandidata prijavljenih na javni poziv održat će se u srijedu, 4. rujna 2019. godine, u Gradskoj vijećnici, Trg Sv. Trojstva 1, 34000 Požega, na koji mogu pristupiti kandidati koji ispunjavanju formalne uvjete iz javnog poziva, a koji će se održati prema rasporedu u prilogu.

Poziv...


JAVNI POZIV

 Za odabir i zapošljavanje nezaposlenih osoba na poslovima POMOĆNIKA U NASTAVI ZA UČENIKE S TEŠKOĆAMA U RAZVOJU, na određeno vrijeme, od 9. rujna 2019. godine do 17. lipnja 2020. godine, u tri gradske osnovne škole (OŠ Julija Kempfa, OŠ Antuna Kanižlića i OŠ Dobriša Cesarić) koje su partneri Gradu Požegi u provedbi Projekta „Petica za dvoje - IV. faza“ u sklopu natječaja „Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza III.

Rok za podnošenje prijava je do 27. kolovoza 2019. godine.

JAVNI POZIV
za prijam polaznika na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa

U Upravni odjel za komunalne djelatnosti i gospodarenje Grada Požege, u Odsjek za gospodarstvo, poduzetništvo i europske integracije prima se na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa (m/ž), na razdoblje od 12 mjeseci, u punome radnom vremenu (8 sati dnevno), jedan polaznik - magistar pravne ili ekonomske struke ili stručni specijalist pravne ili ekonomske struke, na radno mjesto Višeg stručnog suradnika za gospodarstvo i poduzetništvo (radno mjesto II. kategorije, potkategorije viši stručni suradnik, 6. klasifikacijski rang).
Dodatni uvjeti za navedeno mjesto - nezaposlena osoba do 30 godina života koja se u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (u nastavku teksta: Zavod) vodi najmanje 30 dana kao nezaposlena osoba i koja nema:
- odgovarajuće radno iskustvo u stečenoj kvalifikaciji na srednjoškolskoj razini i razini visokog obrazovanja
- više od 12 mjeseci staža u stečenoj kvalifikaciji odnosno evidentiranog staža ostvarenog po toj osnovi kod tuzemnog ili inozemnog nositelja obveznog mirovinskog osiguranja, bez obzira na razdoblje ukupno evidentiranog staža u mirovinskom osiguranju.

Poziv vrijedi do: 12. rujna 2019.