Ponedjeljak, 09 Siječanj 2017 11:36

Gradonačelnik Vedran Neferović na tradicionalnom doručku s novinarima

- Zadovoljstvo mi je ugostiti vas na početku još jedne godine i zahvaliti vam se na suradnji u proteklom periodu, s vjerom da ćemo i u idućem razdoblju koje će biti vrlo dinamično nastaviti surađivati na obostrano zadovoljstvo, ali i na zadovoljstvo naših sugrađana. Želim vam puno uspjeha, zdravlja i radosti - rekao je gradonačelnik Vedran Neferović novinarima s područja grada Požege na tradicionalnom „slavonskom doručku“.

Bila je to prigoda i za razgovor o nadolazećim projektima i radovima od kojih bi prvo trebao doći na red početak izgradnje novog dječjeg vrtića.

- Početak radova na izgradnji novoga dječjeg vrtića očekuje se u siječnju, čim to dopuste vremenske prilike. Vrtić nije sam po sebi investicija koja će pomoći u kvalitetnijem vođenju brige o djeci nego za sobom povlači i investiranje na području bivše lokacije vrtića gdje je planirana izgradnja parkirališnog prostora. Aktivnosti koje su planirane kroz prvi kvartal su većinom vezane uz slanje dokumentacije za projekte koje smo pripremili i nadam se da neće biti usporavanja kao što je to bilo u proteklom periodu – poručio je gradonačelnik Neferović, dodavši kako se uskoro očekuje i rješavanje problematike ulica Dragutina Tadijanovića, kralja Krešimira, Županijske ulice, Janka Matka i Franje Thauzyja.