Alati za pristupačnost

Novosti

TRADICIONALNO Posni obrok za Požežane na Badnjak - 600 porcija pečenih girica, uz medicu i vino

TRADICIONALNO Posni obrok za Požežane na Badnjak - 600 porcija pečenih girica, uz medicu i vino

Unatoč lošem, kišovitom i prohladnom vremenu, tradicija podjele posnoga obroka uoči Božića u Požegi, nastavljena je dvanaestu godinu zaredom. Grad Požega i Turistička zajednica Grada Požege, u suradnji s Udruženjem obrtnika Požega, za Požežane su danas pripremili 600 porcija pečenih girica, uz medicu i vino.

Obrtnicima, koje su predvodili Tomislav Nikšić, predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije i Željko Pojer, predsjednik Udruženja obrtnika Požega, u podjeli posnih obroka u gradskoj pješačkoj zoni pridružili su se požeški gradonačelnik prof.dr.sc. Borislav Miličević i njegova zamjenica Irena Martinek te požeško-slavonska županica Antonija Jozić i njezin zamjenik Ivan Radošić.

Događaj su svojim nastupima uveličali Gradska glazba Trenkovi panduri i Tamburaški sastav Astal.

Fotografije: Radio Vallis Aurea