Ponedjeljak, 16 Svi 2016 11:06

2. Norijada u Požegi

|| ||

U organizaciji Savjeta mladih Grada Požege i u suradnji s Požeškom udrugom mladih aktivista održat će se 2. Norijada u Požegi za sve maturante požeških srednjih škola. Ovogodišnja norijada održat će se na livadi preko puta starog autobusnog kolodvora 17. svibnja, a generalni pokrovitelj i ove godine je Grad Požega.

Grad Požega je srednjoškolski centar koji okuplja stotine maturanata svih srednjih škola i prošlogodišnja 1.Norijada naišla je na veliko oduševljenje i maturanata i građana. Ovogodišnja norijada održat će se na livadi preko puta starog autobusnog kolodvora (kod biste Nikole Tesle). Okupljanje svih škola bit će 17.05.2016. (utorak) u 12:30 sati, nakon čega će ih pozdraviti gradonačelnik Vedran Neferović, a program će trajati do 19:00 sati.

Nakon zabave u parku, maturanti se sele u Platinum. Organizatori su se pobrinuli za zabavni program, s dva DJ-a koji će puštati raznoliku glazbu, uz razne igre i izbor najbolje maturantske majice. Za red i mir biti će angažirani zaštitari uz nadzor policije koja će biti raspoređena na više lokacija, maturantima će biti zabranjen unos staklene ambalaže na livadu.