Ponedjeljak, 26 Kolovoz 2019 12:08

25. Fišijada u Požegi održat će se u petak 30. kolovoza

|| ||

U parku kod Orljave ove se godine održava tradicionalna 25. Fišijada koja će okupiti natjecatelje iz cijele Slavonije u kuhanju ribljeg paprikaša po tradicionalnoj slavonskoj recepturi. Kakav nas program očekuje ove godine najavili su danas na konferenciji za novinare gradonačelnik Darko Puljašić i direktorica Ureda TZ Grada Požege Silvija Podoljak.

- Ove godine sve je jubilarno – uz 50. obljetnicu festivala, tu je i 25. Fišijada, vrhunski gastro događaj. Požeška Fišijada zasigurno je među najboljim manifestacijama te vrste, prepoznatljiva u Slavoniji i šire kao doživljaj koji valja iskusiti svim osjetilima u dobrom društvu prijatelja i domaćina. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Organizator Fišijade je i ove godine TZ Grada Požege koja je za natjecatelje osigurala do 4 kilograma ribe, vodu i drva.

- Zabavni dio programa ispunit će Libreto Band uz razne zabavne igre s našim animatorom i voditeljem Borisom Benčićem. U tijeku su prijave natjecatelja koje traju do popunjena mjesta, a ove godine očekujemo rekordan broj i natjecatelja i posjetitelja. - rekla je Silvija Podoljak.