Ponedjeljak, 16 Prosinac 2019 10:48

Humanitarni koncert Glazbene škole Požega za Županijsku ligu protiv raka

| |

Učenici solisti, komorni sastavi i Mješoviti zbor Glazbene škole Požega nastupili su na velikom humanitarnom koncertu što ga je sedmu godinu za redom, u suradnji s Glazbenom školom Požega, organizirala Županijska liga protiv raka.

- Županijska liga protiv raka Požega osnovana je 1969 godine, a u ovo blagdansko vrijeme je obljetnica. Liga je u ovih 50 godina postala institucija, ali Ligu čine ljudi. Danas smo ovdje upravo zato što je tijekom ovih 50 godina više do tisuću ljudi odlučilo zajednici pokloniti svoje znanje i vrijeme i djelovati na temeljima humanizma. Želim zahvaliti svim našim članicama i članovima na zajedničkom radu za dobrobit svih nas. Kada darujete svoje vrijeme, darujete sebe, a veći dar od toga u ovo užurbano vrijeme ne može se ni dati. - naglasila je predsjednica Lige dr. Jasmina Kovačević.

Publika, koja je gotovo do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu Glazbene škole, svaki je nastup ispratila oduševljenim pljeskom, a na programu su bila djela klasične i popularne glazbe.

Foto: Slavonski.hr