Petak, 20 Prosinac 2019 13:10

Advent u Požegi - Božićni sajam otvara se u subotu 21. prosinca

| |

Suveniri, božićni ukrasi, kuglice i lampice, igračke, pletene košare, proizvodi od meda, zlatovez, nakit, razne delicije našeg kraja samo su dio bogate ponude ovogodišnjeg Božićnog sajma koji se otvara u subotu, 21. prosinca u šetališnoj zoni. Na brojnim štandovima, njih više od 40, doista će se moći pronaći ponešto za svačiji ukus, a tu su i adventske kućice koje nude tople napitke, kobasice i slastice.

Uz nastup Glazbene radionice Nota iz Požege i Trenkovih pandura s prigodnim blagdanskim programom, u subotu možete uživati u adventskoj vožnji kočijom, sudjelovati na radionicama izrade božićnih ukrasa i aranžmana te preuzeti Betlehmsko svjetlo mira na štandu Odreda izviđača. Nakon večernje mise u 18,30 sati pali se četvrta Adventska svijeća, dok se večeras (petak, 20. prosinca) na klizalištu od 18 sati održava RVA Party – Lude 70-e, uz nastup DJ Pavke i puštanje lampiona dobrih želja.

U ponedjeljak i utorak na sajmu će nastupiti glazbeni sastav De Gotho od 10 do 13 sati. U organizaciji Obrtničke komore Požega i Udruženje obrtnika, uz potporu Grada Požege i Turističke zajednice, i ove će se godine održati prigodni domjenak za građane i to u utorak 24. prosinca od 10,30 sati kada će biti podijeljeno 1000 porcija perkelta od soma.

Radno vrijeme sajma je 21. i 23. prosinca od 10 do 20 sati, a 24. prosinca od 10 do 15 sati.