Četvrtak, 16 Travanj 2020 12:59

Gradonačelnik Puljašić i paroh Bjelić pozvali sve vjernike pravoslavne vjeroispovijesti da blagdan Uskrsa provedu u svojim domovima

| |

Gradonačelnik Darko Puljašić, načelnik Stožera CZ Grada Požege i zamjenik gradonačelnika Mario Pilon te načelnik PP Požega Ivan Zeljko održali su dana 16. travnja sastanak s požeškim parohom, protojerejom Aleksandrom Bjelićem. Budući da se bliži blagdan Uskrsa vjernicima koji ga slave po julijanskom kalendaru, gradonačelnik Puljašić i paroh Bjelić zajednički su pozvali sve vjernike pravoslavne vjeroispovijesti da najveći kršćanski blagdan provedu u svojim domovima, okruženi najmilijima, te se pridržavaju svih mjera izdanih od strane Stožera civilne zaštite RH.

- Proslavite Uskrs u svojim domovima, u obitelji, radosni i zahvalni Bogu i jedni drugima. Neka nas duhovno ozračje Uskrsa potakne na jačanje vjere, širenje zajedništva i milosrđa na dobrobit svih ljudi u našoj Domovini kako bi gradili društvo solidarnosti i međusobnog razumijevanja. – poručio je gradonačelnik Puljašić.

Foto: Arhiva Grada Požege