Ponedjeljak, 27 Travanj 2020 10:09

Gradska knjižnica Požega otvorila vrata za korisnike prema ograničenom sustavu rada

| |

Od danas, 27. travnja, knjižnica je ponovno otvorena za korisnike u radnom vremenu - ponedjeljkom, srijedom i petkom od 8:00 do 15:00 sati, a utorkom i četvrtkom od 12:00 do 19:00 sati. No, sukladno Odluci Stožera CZ RH, u prostoru knjižnice može boraviti samo jedan korisnik istovremeno. Prilikom čekanja u redu ispred knjižnice, važno je držati se mjere socijalnog distanciranja. Prilikom ulaska u knjižnicu obavezna je dezinfekcija ruku.

Sve vraćene knjige, nakon razduženja idu u karantenu od 72 sata. Zbog toga neki naslovi neće biti dostupni, premda je informacija u katalogu da su slobodni. Zakasnina se neće naplaćivati u periodu od 27.04. do 11.05.2020. pa djelatnici knjižnice mole korisnike da vrate knjige u tom periodu. Nakon 11.05. zakasnina se ponovno obračunava.

Djelantici knjižnice potiču građane da naruče željene naslove!

- Potrebno je pregledati naš katalog na: https://katalog.gkpz.hr/, odabrati naslove i poslati nam popis na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Nakon što pripremimo knjige, javit ćemo vam mailom kad može doći po njih. – poručuju naši knjižničari.