Četvrtak, 30 Srpanj 2020 07:22

Komentirajte nacrt „Analiza potencijala i razvoja poljoprivredne proizvodnje u Požeško-slavonskoj županiji"

|| ||

Požeško-slavonska županija u suradnji s Regionalnim koordinatorom razvoja Požeško-slavonske županije provodi projekt „Regionalni centar razvoja poljoprivredne proizvodnje Požeško – slavonske županije“. Kroz navedeni projekt Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek izradio je nacrt „Analiza potencijala i razvoja poljoprivredne proizvodnje u Požeško-slavonskoj županiji“.
Pozivamo sve zainteresirane da aktivno sudjeluju u izradi iste, tako da preuzmu dokument i daju svoj komentar i/ili prijedlog.

Analizu možete pronaći na link: https://www.pszupanija.hr/novosti/ured-zupana/item/2869-komentirajte-nacrt-analize-potencijala-i-razvoja-poljoprivredne-proizvodnje-u-pozesko-slavonskoj-zupaniji-pozivamo-sve-zainteresirane-da-se-ukljuce-u-javnu-raspravu.html, a svoje komentare, prijedloge ili sugestije možete uputiti na mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vrijeme u kojem to možete učiniti je od 30.07.2020. do 12.08.2020. godine. Cilj projekta je stvaranje podloge za razvoj poljoprivrednog sektora na području Požeško-slavonske županije kroz poticanje udruživanja, kvalitetnije organiziranje poljoprivredne proizvodnje, izgradnju skladišnih kapaciteta, usvajanje novih znanja i praćenje novih trendova, izradom i primjenom stručnih analiza, studija i dokumenata.

Projektom će se izraditi i Model uspostave i upravljanja regionalnim centrom razvoja poljoprivredne proizvodnje i izraditi projektno tehnička dokumentacija za navedeni centar. Razdoblje provedbe projekta: 06.11.2019. – 06.11.2022. godine Ukupna vrijednost projekta: 2.526.000,00 kuna, udio sufinanciranja iz EU: 2.147.100,00 kuna (85%), udio vlastitih sredstava: 378.900,00 kuna (15%).

Za više informacija o EU fondovima posjetite web stranicu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije na www.razvoj.gov.hr te stranicu Europskih strukturnih investicijskih fondova na www.strukturnifondovi.hr. Za više informacija o programu Konkurentnost i kohezija posjetite https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/.

Izvor: Požeško - slavonska županija