Gore

Objave i pozivi

Isteklo (27)

JAVNI POZIV
za pohađanje u edukacijama

Pozivaju se mladi do 29 godina nezaposleni više od 6 mjeseci i osobe starije od 30 godina nezaposlene više od 12 mjeseci, s minimalno četverogodišnjom srednjom školom, s područja Požeško-slavonske županije da dostave prijave za pohađanje edukacija:

• VERIFICIRANE PROGRAME OBRAZOVANJA
o Program obrazovanja za voditelja seoskog (ruralnog, agro) turizma
- 15 sudionika
(obrazovanjem sudionici će steći određena poduzetničko-marketinška znanja i vještine za vođenje poslovanja seoskog (ruralnog, agro) turizma, kako osnovati i registrirati OPG, kako voditi komercijalno poslovanje, kako izraditi poslovni plan planirati proizvodnju, pratiti uspješnost proizvodnih procesa, kontrolirati troškove OPG-a, plasirati vlastite proizvode i usluge na tržištu).
- trajanje 20 dana.
o Program obrazovanja za turističkog animatora
- 15 sudionika
(obrazovanjem sudionici će moći samostalno osmisliti i izvoditi programe provođenja slobodnog vremena gostiju, komunikacija i interakcija sa gostima, osmisliti dnevne i večernje sportske, zabavne i kulturne sadržaje, za djecu i odrasle).
- trajanje 22 dana.

• Po završetku svih traženih smjerova osposobljavanja polaznicima se uručuju uvjerenja/certifikati o završenom osposobljavanju koje potvrđuju stečene kompetencije stečene obrazovanjem, a koje je moguće upisati u e-radnu knjižicu
• Sudionicima je osiguran objed tijekom trajanja obrazovanja
• Sudionicima će se izvršiti refundacija mjesečne autobusne karte tijekom trajanja obrazovanja
• Nakon uspješno završenih obrazovanja organizirati će se studijsko putovanje u Sloveniju
• Mjesto održavanja osposobljavanja: Požega
• Trajanje osposobljavanja: do listopada 2020. godine

J A V N I  P O Z I V
za prodaju posječene drvne mase

Prodaja posječene drvne mase (bagremik) u vlasništvu Grada Požege, koja se nalazi na adresi Vilima Justa bb u Požegi, na nekretninama katastarskih oznaka k.č br. 3510/2, 3510/4, 3510/48, 3510/49, 3510/50, 3510/51 u k.o. Požega, po sortimentima i količinama kako je to naznačeno u nastavku ovoga Javnog poziva. Sva drvna masa je bagremovo sječeno stablo, ukupne količine 350,00 m³, rezano na duljinu od 1m', a složeno na hrpe od 2 do 3 prostorna metra.

Rok za dostavu ponuda je 23.travanj 2020. do 12.00 h.

Prodaja će se vršiti u količini od min 2,00m³ do max. 10,00 m³.
Cijena je fiksna i iznosi 150,00 kn/m³ sa PDV-om.

 
 
Powered by Phoca Download