Search

Vina Camera Slider for K2 SLIKE

Gradonačelnik Grada Požege

Darko Puljasic SMALL2Dobrodošli na službene internetske stranice Grada Požege, administrativnog sjedišta  Požeško-slavonske županije, koji je kroz svoju gotovo osam stoljeća dugu povijest bio i ostao vjersko, vojno, obrazovano, opće kulturno i gospodarsko sjedište.

Požega je zaslužila to ne samo prekrasnim zemljopisnim položajem, već i svojim stanovnicima.    Više...

Postavite nam pitanje...

Pozdravna poruka gradonačelnika grada Požege

zamjenik Darko Puljasic

Dobrodošli na službene internetske stranice Grada Požege koje će vam ponuditi niz korisnih informacija o gradu te radu gradske uprave i njezinih odjela.


Stranice su u prvom redu namijenjene građanima Požege jer na njima brzo i jednostavno mogu pronaći sve potrebne informacije o brojnim događajima, radovima i investicijama. Korisne informacije ovdje će pronaći i posjetitelji grada, a posebno mogu biti zanimljive poduzetnicima i investitorima. Stranice će se svakodnevno uređivati zanimljivim i vrijednim informacijama s ciljem da komunikacija između gradske uprave i građana bude još bolja.


Pred nama su veliki izazovi po pitanju toga kako Požegu učiniti još boljom i ugodnijom za život svih građana te kako još više olakšati poslovanje poduzetnicima i obrtnicima i potaknuti razvoj našeg gospodarstva. Potencijala za to nam ne nedostaje, a uvjeren sam da ćemo zajedno uspjeti ostvariti još veći napredak.


Sva vaša pitanja kao i sve dobronamjerne savjete, prijedloge i ideje rado ću prihvatiti i svu svoju energiju bezrezervno posvetiti razvitku naše Požege.

Darko Puljašić, gradonačelnik

Opći podaci

Grad Požega, Trg Sv. Trojstva 1,  34000 Požega - Hrvatska
Email: info@pozega.hr - Telefon: 034 / 311 300   Fax: - 034 / 311 344

OIB: 95699596710,  MB: 02575957,  Žiro račun: HR81 2360000-1835100008