Pozdravna poruka gradonačelnika grada Požege 2017. - 2021.

Darko Puljašić

Dobrodošli na službene internetske stranice Grada Požege koje će vam ponuditi niz korisnih informacija o gradu te radu gradske uprave i njezinih odjela.


Stranice su u prvom redu namijenjene građanima Požege jer na njima brzo i jednostavno mogu pronaći sve potrebne informacije o brojnim događajima, radovima i investicijama. Korisne informacije ovdje će pronaći i posjetitelji grada, a posebno mogu biti zanimljive poduzetnicima i investitorima. Stranice će se svakodnevno uređivati zanimljivim i vrijednim informacijama s ciljem da komunikacija između gradske uprave i građana bude još bolja.


Pred nama su veliki izazovi po pitanju toga kako Požegu učiniti još boljom i ugodnijom za život svih građana te kako još više olakšati poslovanje poduzetnicima i obrtnicima i potaknuti razvoj našeg gospodarstva. Potencijala za to nam ne nedostaje, a uvjeren sam da ćemo zajedno uspjeti ostvariti još veći napredak.


Sva vaša pitanja kao i sve dobronamjerne savjete, prijedloge i ideje rado ću prihvatiti i svu svoju energiju bezrezervno posvetiti razvitku naše Požege.

Darko Puljašić, gradonačelnik