Srijeda, 30 Listopad 2013 11:50

Uspješna suradnja Doma zdravlja i Zavoda za javno zdravstvo

| |

U sklopu zajedničke suradnje Zavod za javno zdravstvo donirao je Domu zdravlja Požeško-slavonske županije dva vozila koja će ovoj ustanovi biti od velike koristi. Također je zajedničkom suradnjom uređen i objekt Doma zdravlja u Industrijskoj ulici kako bi pacijentima i liječnicima koji rade u njima bili omogućeni što prihvatljiviji uvjeti za rad.

Obnovu ovog objekta u vrijednosti od oko 150 tisuća kuna s 36 posto financirao je Zavod za javno zdravstvo, dok je ostalih 64 posto financirano od strane Doma zdravlja. – Nastavljamo jednu kvalitetnu suradnju, nadopunjujemo se gdje god možemo i želimo iskazati zahvalu županu na potpori jer bez Županije Dom zdravlja ne bi mogao biti ovako uspješan – istaknuo je Darko Puljašić, ravnatelj Doma zdravlja Požeško-slavonske županije i zamjenik gradonačelnika Vedrana Neferovića, navodeći kako je naša županija jedna od rijetkih u Hrvatskoj koja u svim domovima zdravlja ima za invalide osiguran pristup zdravstvenoj zaštiti.

Alojz Tomašević, župan Požeško-slavonske županije čestitao je ravnateljima ovih dvaju institucija, naglasivši kako dobra zajednička suradnja uvijek urodi plodom i kako bi ona trebala služiti kao primjer svima drugima.