×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 677
Petak, 29 Studeni 2013 10:14

Sanacija kolnika

Sanacija asfalta kod Štitnjaka|Sanacija asfalta kod Štitnjaka|Postavljena ograda na mostu preko potoka Komušanca u Vranduku Sanacija asfalta kod Štitnjaka|Sanacija asfalta kod Štitnjaka|Postavljena ograda na mostu preko potoka Komušanca u Vranduku

Danas će biti dovršeni radovi na postavljanju asfalta na dijelu ceste prema Štitnjaku. Radi se o sanaciji kolnika u Ulici Pavla Radića u okviru izgradnje kanalizacijske mreže na dionici Ulica Pavla Radića – Štitnjak, na površini od oko 500 kvadratnih metara.

- Bio je to problem, stanovnici ovog dijela grada su se žalili da radovi dugo stoje. Danas će to biti obavljeno, kako snijeg ne bi mogao produžiti radove - rekao je gradonačelnik Vedran Neferović prigodom današnjeg obilaska gradilišta.

Kako je rekao Milan Beslić, rukovoditelj razvojno-tehničkog sektora „Tekije" d.o.o., u proteklom razdoblju radilo se na pripremi, tijekom jučerašnjeg dana obavljeno je ispitivanje podloge, što je bio uvjet za završnu sanaciju. Nositelj investicije je „Tekija", što je u okviru programa Grada Požege.

Ograda na mostu preko Komušanca

Gradonačelnik Neferović obišao je danas i druge lokacije gdje su na traženje građana obavljeni radovi. Tako je most na potoku Komušanac, na ulazu iz Vranduka u Ulicu Nikole Tesle, od prije koji dan konačno dobio – ogradu. Sagrađen prije tri desetljeća, bio je svojevrsna opasnost za djecu i one manje pažljive prolaznike. Iako najveći od mostova preko Komušanca, od graditelja predviđenu ogradu do sada nije imao.