×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 677
Četvrtak, 05 Prosinac 2013 14:41

Gradskim autobusima i do Industrijske ulice

Na prijedlog umirovljenika, uvodi se linija gradskoga prijevoza prema Industrijskoj ulici, odnosno prema tamošnjim trgovačkim centrima Na prijedlog umirovljenika, uvodi se linija gradskoga prijevoza prema Industrijskoj ulici, odnosno prema tamošnjim trgovačkim centrima

 

Od ponedjeljka, 9. prosinca 2013. godine autobusima gradskog linijskog prijevoza moći će se i do Industrijske ulice. Gradonačelnik Vedran Neferović donio je o tome odluku, kojom se ponajviše zadovoljavaju potrebe starijih sugrađana.

Izmjenom odluke uvodi se nova linija Industrijska ulica - Trg Sv. Trojstva s polaskom u 13 sati, a prometovat će od Industrijske br. 42 (trgovina Alles) – Dubrovačka 71 – Arslanovci 63 – Trg Sv. Trojstva, od ponedjeljka do petka.

Nadopunom postojeće linije, gradski će autobusi s Trga Sv. Trojstva prema Industrijskoj ulici polaziti svaki dan od ponedjeljka do petka u 10.30 sati.

Inicijativa za ovu dopunu bila je upućena i na sjednici Gradskog vijeća, a zbog potreba prijevoza i do više velikih prodavaonica na tom području.

Odluka ...