Četvrtak, 13 Lipanj 2013 20:29

Dan Osnovne škole Julija Kempfa

|| ||

Učenici Osnovne škole Julija Kemfa kulturno umjetničkim programom u Gradskom kazalištu Požega započeli su program proslave dana škole. Nastupao je školski, zbor čiji su članovi zabavili nazočne repertoarom od slavonskih narodnih pjesama do jazz skladbi, zatim dramska skupina s raznim predstavama, ritmička skupina, glazbeno – scenska skupina, folklor i tamburaši. 

Program proslave nastavit će se sutra, kada će biti organizirani sportski susreti. Učenici i profesori položit će vijenac ispred biste i na grob Julija Kempfa, potom će se održati susrest s umirovljenicima škole.

Zbog drugih obveza gradonačelnik Vedran Neferović nije mogao biti na svečanosti, pa je učiteljima i učenicima uputio čestitku: -  Sigurno ste uložili jako puno učenja, truda i rada da biste na svečanosti mogli pokazati najbolje što znate. To je dio naše zajedničke budućnosti, za koju vi učitelji otvarate puteve mladima u svijet znanja, a vi dragi učenici postajete iz dana u dan sposobniji da njome ovladate. Želim vam svima u tome puno uspjeha. –

Na priredbi je bio nazočan župan Požeško-slavonske županije Alojz Tomašević i njegov zamjenik Ferdinand Troha.