Petak, 05 Srpanj 2013 11:21

7. moto susret Independenta - posljedni put pokraj Orljave

||| |||

Ovog vikenda Moto klub „Independent“ obilježava svoju 7. godišnjicu već tradicionalnim druženjem u Požegi, na prostoru pokraj Orljave. Predsjednik Moto kluba „Independent“ Iko Kuprešak najavio je vrlo uzbudljiv vikend, ispunjen rock koncertima, moto igrama i brojnim drugim sadržajima.

- Sve ljude dobre volje pozivam na naš susret. Bit će zabavno, ima bendova iz drugih gradova, zanimljivih moto igara što neki možda nikada nisu ni vidjeli, tako da ćemo napravit jedan lijepi događaj za sve – rekao je predsjednik Moto kluba. Program počinje večeras nastupom mladih, neafirmiranih požeških bendova, a nakon njih će nastupiti grupa „The Shippers“ iz Slavonskog Broda. U subotu okupljanje počinje već oko 11 h, a poslijepodne je predviđeno za moto igre. U 18.30 h održat će se defile kroz grad, dok je glazbeni program previđen za 20 h, a na njemu će nastupiti grupa „Rubikon“ iz Zagreba, požeške „Vrane“, „The Cat Paws“, vrlo zanimljivi rock`n`roll sastav iz Daruvara te „Plagijat“ iz Slavonskog Broda.

Gradonačelnik Vedran Neferović zamolio je sve sugrađanke i sugrađane, koji žive u blizini prostora na kojem će se održati moto susret, za malo razumijevanja. – U dogovoru s organizatorima, konstatirali smo kako to baš nije najsretnija lokacija i zamolio bih još ove godine za razumijevanje. Iduće sezone naći ćemo primjerenu lokaciju kako bi i oni sa manje stresa i manje problema to organizirali, a isto tako da nam stanovnici Požege nemaju problema s bukom i eventualnim neugodnostima. – istaknuo je gradonačelnik.

Related items

  • Održan 7. moto susret u Požegi Održan 7. moto susret u Požegi

     Moto klub „Independent“ i ove je godine okupio veliki broj bajkera na tradicionalnom sedmom moto susretu koji se održava ovog vikenda. Od sinoć je prostor pokraj rijeke Orljave ispunjen s nekoliko stotina motora, kako iz Požege tako i iz cijele Hrvatske, a stigli su i gosti iz susjednih zemalja.

    Moto susret počeo je sinoć nastupima mladih alternativnih bendova, a nastavljen je danas moto igrama i defileom kroz grad. Večeras bajkere, ali i sve druge goste očekuje rock koncert na kojem će nastupiti brojni izvođači, od požeškog sastava „Vrane“ do „Rubikona“ iz Zagreba. Uz zvuk rocka i miris roštilja, dobra atmosfera očekuje se do kasnih večernjih sati.

    Moto susret otvorio je gradonačelnik Vedran Neferović, poželivši svima dobru zabavu i mirnu noć.