×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 677
Utorak, 21 Siječanj 2014 13:01

Institut za migracije dobiva novi prostor u Požegi

|| ||

 

Požeški ured Instituta za migracije i narodnosti nalazit će se ubuduće u prostorijama stare Glazbene škole, na križanju Cvjetne i Radićeve ulice. O tome je pored ostalog bilo riječi na prošlog tjedna dogovorenom, a danas održanom sastanku gradonačelnika Vedrana Neferovića s dr.sc. Dragutinom Babićem. Kako je naglasio gradonačelnik, novi prostor je nastavak suradnje između Grada Požege i Instituta za migracije i narodnost.

- Mislim da ćemo dobro surađivati. Jedan od načina je i da ćemo od Ministarstva znanosti tražiti da nam odobri znanstvenog novaka ili čak dvoje, pri čemu će prioritet imati Požega, regija Slavonija, kako bi svoje ideje realizirali u potpunosti - naglasio je dr. sc. Babić.

Institut za migracije i narodnosti nastavlja svoje djelovanje, potičući zapošljavanje mladih znanstvenika te održavanje stručnih skupova kako bi unaprijedili Grad Požegu. Sljedeći će biti održan u subotu, 25. siječnja 2014. na temu Nacionalna struktura stanovništva Slavonije – usporedba triju zadnjih popisa stanovništva.