Ponedjeljak, 16 Studeni 2020 07:31

Snimite svoje udomljene ljubimce i sudjelujte u spotu!

|| ||

Naša Požežanka Ivana Kindl objavila je „Božić je i njima“, blagdanski singl posvećen napuštenim psima i mačkama. Novu pjesmu ova iznimna glazbena umjetnica kreirala je s partnerom i suradnikom Alenom Križajem, a svoje pratitelje na društvenim mrežama pozvala je na nesvakidašnju suradnju.

Za „Božić je i njima“ glazbu i tekst potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj, koji je odsvirao klavijature i bas te bio zadužen za snimanje, produkciju i miks, dok Filip Vidović uz miks potpisuje i mastering. Uz njih su sudjelovali i Luka Banić (gitara), Viktor Lipić (klavijature), Jakša Kriletić Jordes (saksofon), Eric Vidović (prateći vokal) i Laura Mjeda (prateći vokal).

Putem društvenih mreža Ivana, koja je ne samo vrhunska glazbenica već i humanitarka koja je svoje srce i dom otvorila napuštenim životinjama, pozvala je svoje pratitelje da joj pošalju videosnimke na kojima su oni zajedno s njihovim udomljenim ljubimcima, jer će upravo će to biti sadržaj korišten za kreiranje nadolazećeg videospota.

- Dragi moji, imam zadatak za vas. Odlučili smo napraviti poseban video za moju novu pjesmu “Božić je i njima”, a kako bismo to ostvarili treba nam i vaša pomoć. Snimite sebe i svoje udomljene mace ili pse i pošaljite mi snimke kako bismo svima koji razmišljaju o udomljenju pokazali koliko nam ljubavi životinje mogu pružiti. - poručila je.

Želite li sudjelovati u Ivaninom spotu za pjesmu „Božić je i njima“, videosnimke Vas i Vaših udomljenih ljubimaca možete poslati na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pogledajte video.