Utorak, 02 Veljača 2021 13:27

OŠ "Dobriša Cesarić" ovogodišnji je domaćin LiDraNa 2021.

|| ||

Osnovna škola „Dobriša Cesarić“ organizator je ovogodišnje Županijske smotre literarnoga, dramsko-scenskoga i novinarskog stvaralaštva osnovnih i srednjih škola Grada Požege i Požeško-slavonske županije – LiDraNo 2021. Tijekom proteklih godina LiDraNo je izrastao u najvrjedniju smotru literarnoga, dramskoga i novinarskog stvaralaštva među učenicima osnovnih i srednjih škola.

- Potaknuti ljubavlju prema ljepoti drage nam hrvatske riječi okupit ćemo se u našoj školi i Osnovna škola Dobriše Cesarića 17. ožujka 2021. godine otvorit će svoja vrata svim osnovnoškolcima i srednjoškolcima – budućim pjesnicima, novinarima, glumcima te njihovim voditeljima. Organizatori će odlučiti o provedbi natjecanja uživo ili on line u skladu s uputama Agencije za odgoj i obrazovanje i Stožera civilne zaštite Požeško - slavonske županije. – poručuju iz škole.

Na službenim mrežnim stranicama škole objavljivat će se informacije vezane za provedbu smotre LiDraNo 2021., dok su upute za provedbu, šifrarnik i tablice za prijavu dostupni na mrežnim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje.

Organizatori Županijske smotre literarnoga, dramsko-scenskoga i novinarskog stvaralaštva učenika – LiDraNo 2021. su Osnovna škola Dobriše Cesarića i Upravni odjel za društvene djelatnosti - Odsjek za obrazovanje, kulturu, sport i tehničku kulturu.

Izvor: Požega.hr/OŠ „Dobriša Cesarić"