Ponedjeljak, 14 Ožujak 2022 11:11

Javni poziv za iskazivanjem interesa udruga s područja Požege za upravljanje požeškim Odmaralištem u mjestu Baška

|| ||

Grad Požega objavio je Javni poziv za iskazivanjem interesa udruga s područja Požege za upravljanje požeškim Odmaralištem u mjestu Baška na otoku Krku. Odmaralište je u naravi zgrada u Ulici Emila Geistlicha 44, u mjestu Baška, na otoku Krku, u Primorsko-goranskoj županiji koja je izgrađena na nekretnini označenoj kao k.č.br. 3302, k.o. Baška-nova, zemljišno-knjižnog opisa stambena zgrada i dvorište ukupne površine od 701 m². Predmetna zgrada sastoji se od prizemlja, prvog i drugog kata, ukupne površine od 576,17 m².

Interes za upravljanje Odmaralištem, udruge iskazuju isključivo dostavom pisma namjere koje treba sadržavati sve potrebne informacije za dokazivanje kvalificiranosti, kadrovske i financijske sposobnosti zainteresirane udruge za upravljanje Odmaralištem, te podatke o dosadašnjoj djelatnosti, odnosno o dosadašnjim poslovima udruge.

 Pismo namjere, zajedno s potrebnom dokumentacijom, dostavlja se elektronskim putem na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem pošte na adresu: Grad Požega, Upravni odjel za društvene djelatnosti, Trg Sv. Trojstva 1, 34000 Požega“, s naznakom: „Pismo namjere - Odmaralište Baška“.

Rok za dostavu Pisma namjere je zaključno s danom 17. ožujka 2022. godine.

Javni poziv ...