Petak, 01 Travanj 2022 09:06

Poziv za iskaz interesa za izlaganje, prezentaciju i prodaju proizvoda i ugostiteljskih usluga na Uskršnjem sajmu u Požegi

|| ||

Turistička zajednica Grada Požege kao organizator manifestacije „Uskršnji sajam u Požegi“ koja će se održati 15. i 16. travnja 2022. godine u Pješačkoj zoni, poziva sve zainteresirane OPG-ove, obrte, udruge i ostale pravne i fizičke osobe zainteresirane da po općim i posebnim uvjetima dostave ponudu za izlaganje tijekom održavanja manifestacije.

Prijavnica se dostavlja za drvene štandove kao i vlastite štandove. Zainteresirani su dužni dostaviti svoju prijavnicu s prihvaćenim općim i posebnim uvjetima u organizaciji „Uskršnjeg sajma u Požegi 2022“ najkasnije do 9. travnja 2022. godine, putem pošte, neposredno u Turistički ured Turističke zajednice Grada Požega na adresu Požega, Trg Svetog Trojstva 11 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

U svrhu pripreme i organizacije Uskršnjeg sajma u Požegi potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 100,00 kuna za izlagačko mjesto.

Izlagači su dužni provoditi epidemiološke mjere zaštite u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezanu uz sprečavanje prijenosa bolesti COVID 19.

Za više informacija posjetite stranice TZ Grada Požege.