Petak, 24 Lipanj 2022 12:02

Požeški športski savez - obavijest o upisu u Školu plivanja za djecu s intelektualnim teškoćama

|| ||

Kao što je već najavljeno, Požeški športski savez ovoga ljeta prvi put organizira Školu plivanja za djecu s intelektualnim teškoćama. Početak obuke na Gradskim bazenima u Požegi bit će u ponedjeljak 27. lipnja, a trajat će sve do 8. srpnja.

Polaznici će biti raspoređeni u 3 skupine : 1. Lakše intelektualne teškoće (LIT), 2. Umjerene intelektualne teškoće (UIT), 3. Teške intelektualne teškoće (TIT). Za umjerene i eventualno teške intelektualne teškoće u radu s učiteljima su obavezni u radu roditelji/staratelji ili asistenti. Škola plivanja za sve polaznike je besplatna a Grad Požega i Požeški športski savez će djeci osigurati godišnju sezonsku ulaznicu za bazen.

Upisi će biti u ponedjeljak 27. lipnja u 9,00 sati na Gradskim bazenima, a istoga dana u 10 sati počinje i sam rad Škole plivanja. Roditelji će prilikom upisa ispuniti obrazac o suglasnosti za provedbu obuke, a nikakve dodatne potvrde nisu potrebne.

Požeški Športski savez poziva sve zainteresirane koji su u mogućnosti da se pridruže kao volonteri u provedbi programa i jave se na dan upisa 27. lipnja na Gradskim bazenima u Požegi.

Tradicionalna Škola plivanja Požeškog športskog saveza koja se provodi svakog ljeta počet će u ponedjeljak, 11. srpnja i trajat će od 05. kolovoza, a upisi su 09. i 10. srpnja na ulazu na Gradske bazene.