Četvrtak, 07 Srpanj 2022 13:28

Na internetskoj stranici Komunalca Požega d.o.o. postavljen Korisnički portal

|| ||

Na internetskoj stranici Komunalca Požega d.o.o. postavljen je Korisnički portal. Putem korisničkog portala možete dobiti uvid u stanje svojih plaćenih računa za odvoz otpada, grobnu naknadu i toplinsku energiju (grijanje) te u PDF formatu prikaz neplaćenih računa za navedene usluge. Na prikazanim računima nalazi se QR kod za brže i jednostavnije plaćanje putem mobilnih telefona (slikaj i plati).

Za pristup korisničkom portalu potrebno je registrirati se unošenjem imena, prezimena, korisničkog imena, e-mail adrese lozinke te poziva na broj s nekog od prethodnih računa koje ste dobili u papirnatom obliku. Nakon registracije na e-mail će Vam biti poslan link za aktivaciju čijim je otvaranjem postupak registracije završen.

Administrator korisničkog portala u roku od 24 sata će odobriti registraciju nakon čega je za svaki daljnji ulaz u korisnički portal potrebna samo prijava imenom/emailom i lozinkom.

Registracijom na Korisnički portal više nećete dobivati račune u svoje poštanske sandučiće, već u svoj elektronski sandučić sa svim ispunjenim podacima za uplatu. Na taj je način plaćanje računa brže i jednostavnije i što je najvažnije čuvamo prirodu i okoliš.

Za tonu papira potrebno je posjeći 20 mladih stabala!

Izvor: Komunalac Požega