Utorak, 27 Rujan 2022 16:06

Udruga Humanum - Pomoć za operaciju Martine Šimić

|| ||

Udruga Humanum organizira službenu humanitarnu akciju za pomoć za operaciju sugrađanke Martine Šimić. Akcija, koju je udruga pokrenula u dogovoru s Martinom i njenom majkom, trajat će od 27.9. do 25.12.2022.godine.

Požežanki Martini Šimić, ustanovljena je dijagnoza trigeminalne neuralgije, a bolovi koje takva dijagnoza uzrokuje smatraju se jednim od najvećih i najtežih bolova koje čovjek može doživjeti.

- Liječnici su predložili operaciju glave, no operacija nije bila uspješna. Naša sugrađanka uspjela je stupiti u kontakt s jednim od najboljih neurokirurga u Americi koji se bavi upravo takvim operacijama, a povratne su informacije pozitivne. Američki neurokirurg može pomoći Martini Šimić no, potrebna joj je i naša pomoć! Vrijednost operacije koja ulijeva nadu procijenjena je na 100.000,00 $, a zajedničkim snagama Martini možemo omogućiti odlazak u Ameriku na potrebno liječenje. Martinina je želja za ozdravljenjem velika, a mi vas ovim putem pozivamo da odvojite određeni iznos i uplatite novac na račun koji je namijenjen upravo za ovu humanitarnu akciju! Zapamtite, naše malo nekome je puno! Dokažimo još jednom da je zajedništvo naša najveća snaga i omogućimo Martini život bez bolova!” - ističu iz udruge Humanum.

IBAN: HR292390001150023626
Hrvatska poštanska banka
Pomoć za operaciju Martine Šimić