×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 677
Petak, 04 Srpanj 2014 08:41

Idući četvrtak sjednica Gradskog vijeća

|| ||

Predsjednik Gradskog vijeća Nino Smolčić sazvao je iduću sjednicu Vijeća za četvrtak, 10. srpnja. Dnevni red sastavljen je od prijedloga koji su uobičajeni za kraj prvog polugodišta. Uglavnom se radi o izmjenama i dopunama programa za tekuću godinu, za koje se pokazalo da ih je potrebno uskladiti s eventualnim odstupanjima u odnosu na utvrđeno krajem prošle godine i ostvareno tijekom prvih šest mjeseci ove godine.

Najvažniji prijedlog koji je Gradskom vijeću uputio gradonačelnik Vedran Neferović su izmjene i dopune Proračuna Grada za 2014. godinu. Sukladno proračunskim iznosima, potrebno je izmijeniti i sve programe koji iz njega proizlaze. Tako su upućeni prijedlozi izmjena i dopuna programa javnih potreba u društvenim djelatnostima, kao što je predškolski odgoj i obrazovanje, kultura, sport, turizam i dr. te programi za komunalne namjene.

Uz to je gradonačelnik uputio i prijedloge za promjenu nekoliko odluka: o dimnjačarskoj službi, socijalnoj skrbi, spomeničkoj renti, osnivanju javne ustanove Sportski objektu Požega i dr.
Dnevni red...