Mario Križanac

Mario Križanac

Pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu navedenog Proračuna Grada Požege za razdoblje 2019.-2021. godine, davanjem svojih mišljenja, primjedbi i prijedloga.
Molimo sve zainteresirane, da za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga na objavljeni Nacrt prijedloga Proračuna Grada Požege za razdoblje 2019.-2021. godine koriste isključivo Obrazac (u prilogu) i dostave ga na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na adresu Grada Požege, Trg Sv. Trojstva 1, Požega, kako bi se omogućila što kvalitetnija obrada pristiglih mišljenja, primjedbi, prijedloga i komentara.

docxObrazac za sudjelovanje u postupku savjetovanja...


Savjetovanje s javnošću traje od 15. listopada do 13. studenog 2018. godine.

 

xlsxNacrt prijedloga proračuna za 2019. godinu - OPĆI DIO...

xlsxNacrt prijedloga proračuna za 2019. godinu - POSEBNI DIO...

xlsxNacrt prijedloga proračuna za 2019. godinu - PROJEKCIJA - OPĆI DIO...

xlsxNacrt prijedloga proračuna za 2019. godinu - PROJEKCIJA - POSEBNI DIO...


2018.11.14 - Izvješće savjetovanja s javnošću...

 

 

 

 

SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU

NACRT PRIJEDLOGA PROGRAM RASPOLAGANJA POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM U VLASNIŠTVU REPUBLIKE HRVATSKE ZA PODRUČJE GRADA POŽEGE

Pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu navedenog Programa, davanjem svojih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Molimo sve zainteresirane, da za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga na objavljeni Nacrt prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za područje Grada Požege koriste isključivo Obrazac (u prilogu) i dostave ga na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi se omogućila što kvalitetnija obrada pristiglih mišljenja, primjedbi, prijedloga i komentara.

• Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za područje Grada Požege (nacrt prijedloga)...
* Prilog 1 (Tablica za javni uvid)...
* Prilog 2 (Pregledne karte poljoprivrednog zemljišta)...

• Obrazac sudjelovanja u postupku savjetovanju s javnošću...
• Obavijest o početku javnog uvida u Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Požege...

Prilozi Nacrtu prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za područje Grada Požege i prilozi dostupni su i kroz javni uvid u Gradskoj vijećnici Grada Požege, Trg. Sv Trojstva 1., Požega, od 11. do 25. svibnja 218. godine, svakim radnim danom od 9,00 do 13,00 sati.

Savjetovanje s javnošću traje od 11. do 25. svibnja 2018. godine.


2018.05.30 - Izvješće o provedenom savjetovanju...

Ponedjeljak, 05 Veljača 2018 17:23

Javno savjetovanje - Poslovnička odluka

JAVNO SAVJETOVANJE

sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Poslovničke Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Požege

     Sukladno odredbama članka 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN, broj: 25/13. i 85/15.), Grad Požega provodi javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Poslovničke Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Požege (u nastavku teksta: Poslovnička Odluka).

     Pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu Prijedloga Poslovničke Odluke davanjem svojih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

     Javno savjetovanje traje od 5. do 12. veljače 2018. godine.

     Molimo sve zainteresirane, da za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga na objavljeni Nacrt prijedloga Poslovničke Odluke koriste isključivo Obrazac (u prilogu) i dostave ga na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi se omogućila što kvalitetnija obrada pristiglih mišljenja, primjedbi, prijedloga i komentara.

Nacrt prijedloga Poslovničke Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Požege...

Poslovnik o radu Gradskog vijeća Grada Požege (Službene novine Grada Požege, broj: 9/13., 19/3., 5/14. i 19/14.)...

Obrazac...

2018.02.13. - Izvješće o provedenom savjetovanju...

Srijeda, 24 Siječanj 2018 22:38

Javno savjetovanje - Plan gospodarenja otpadom

Na temelju članka 22. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13, 73/17), Grad Požega objavljuje Nacrt Plana gospodarenja otpadom Grada Požege za razdoblje 2017.-2022. godine, radi pribavljanja mišljenja, prijedloga i primjedbi javnosti.

Rok za dostavu mišljenja, prijedloga i primjedbi javnosti je do 22. veljače 2018. godine, na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Plan gospodarenja otpadom 2017. - 2022. godine...

Odluka o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš za Plan gospodarenja otpadom Grada Požege 2017. - 2022. godine...

Odluka da nije potrebna strateška procjena plan gospodarenja otpadom...


2018.02.23 - Izvješće o provedenom savjetovanju...

JAVNO SAVJETOVANJE

sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Statutarne Odluke o izmjenama i dopunama Statuta Grada Požege

     Sukladno odredbama članka 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN, broj: 25/13. i 85/15.), Grad Požega provodi javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Statutarne Odluke o izmjenama i dopunama Statuta Grada Požege (u nastavku teksta: Statutarna Odluka).

     Pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu Prijedloga Statutarne Odluke davanjem svojih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

     Molimo sve zainteresirane, da za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga na objavljeni Nacrt prijedloga Statutarne odluke koriste isključivo Obrazac (u prilogu) i dostave ga na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi se omogućila što kvalitetnija obrada pristiglih mišljenja, primjedbi, prijedloga i komentara.

Nacrt prijedloga Statutarne Odluke o izmjenama i dopunama Statuta Grada Požege...

Statut Grada Požege...

Obrazac...

Javno savjetovanje traje od 25. siječnja 2018. do 1. veljače 2018. godine.


2018.02.02 - Izvješće o provedenom savjetovanju...

Objavljeno: 4. siječnja 2018. godine

Temeljem Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom (NN 50/17) od 1. studenog 2017. godine napravljen je Prijedlog odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada.

Nacrt prijedloga Odluke...

Prilog 1-A - izjava...

Prilog 1-B - izjava...

Prilog 1-C - izjava...

Sve prijedloge, primjedbe  i sugestije možete poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 22. siječnja 2018. godine.


2018.01.23 - Izvješće o provedenom savjetovanju...