Mario Križanac

Mario Križanac

SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU

NACRT PRIJEDLOGA PROGRAM RASPOLAGANJA POLJOPRIVREDNIM ZEMLJIŠTEM U VLASNIŠTVU REPUBLIKE HRVATSKE ZA PODRUČJE GRADA POŽEGE

Pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu navedenog Programa, davanjem svojih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Molimo sve zainteresirane, da za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga na objavljeni Nacrt prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za područje Grada Požege koriste isključivo Obrazac (u prilogu) i dostave ga na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi se omogućila što kvalitetnija obrada pristiglih mišljenja, primjedbi, prijedloga i komentara.

• Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za područje Grada Požege (nacrt prijedloga)...
* Prilog 1 (Tablica za javni uvid)...
* Prilog 2 (Pregledne karte poljoprivrednog zemljišta)...

• Obrazac sudjelovanja u postupku savjetovanju s javnošću...
• Obavijest o početku javnog uvida u Prijedlog Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske na području Grada Požege...

Prilozi Nacrtu prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za područje Grada Požege i prilozi dostupni su i kroz javni uvid u Gradskoj vijećnici Grada Požege, Trg. Sv Trojstva 1., Požega, od 11. do 25. svibnja 218. godine, svakim radnim danom od 9,00 do 13,00 sati.

Savjetovanje s javnošću traje od 11. do 25. svibnja 2018. godine.


2018.05.30 - Izvješće o provedenom savjetovanju...

Ponedjeljak, 05 Veljača 2018 17:23

Javno savjetovanje - Poslovnička odluka

JAVNO SAVJETOVANJE

sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Poslovničke Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Požege

     Sukladno odredbama članka 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN, broj: 25/13. i 85/15.), Grad Požega provodi javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Poslovničke Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Požege (u nastavku teksta: Poslovnička Odluka).

     Pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu Prijedloga Poslovničke Odluke davanjem svojih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

     Javno savjetovanje traje od 5. do 12. veljače 2018. godine.

     Molimo sve zainteresirane, da za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga na objavljeni Nacrt prijedloga Poslovničke Odluke koriste isključivo Obrazac (u prilogu) i dostave ga na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi se omogućila što kvalitetnija obrada pristiglih mišljenja, primjedbi, prijedloga i komentara.

Nacrt prijedloga Poslovničke Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Požege...

Poslovnik o radu Gradskog vijeća Grada Požege (Službene novine Grada Požege, broj: 9/13., 19/3., 5/14. i 19/14.)...

Obrazac...

2018.02.13. - Izvješće o provedenom savjetovanju...

Srijeda, 24 Siječanj 2018 22:38

Javno savjetovanje - Plan gospodarenja otpadom

Na temelju članka 22. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13, 73/17), Grad Požega objavljuje Nacrt Plana gospodarenja otpadom Grada Požege za razdoblje 2017.-2022. godine, radi pribavljanja mišljenja, prijedloga i primjedbi javnosti.

Rok za dostavu mišljenja, prijedloga i primjedbi javnosti je do 22. veljače 2018. godine, na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Plan gospodarenja otpadom 2017. - 2022. godine...

Odluka o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš za Plan gospodarenja otpadom Grada Požege 2017. - 2022. godine...

Odluka da nije potrebna strateška procjena plan gospodarenja otpadom...


2018.02.23 - Izvješće o provedenom savjetovanju...

JAVNO SAVJETOVANJE

sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Statutarne Odluke o izmjenama i dopunama Statuta Grada Požege

     Sukladno odredbama članka 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN, broj: 25/13. i 85/15.), Grad Požega provodi javno savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Statutarne Odluke o izmjenama i dopunama Statuta Grada Požege (u nastavku teksta: Statutarna Odluka).

     Pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se uključi u izradu Prijedloga Statutarne Odluke davanjem svojih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

     Molimo sve zainteresirane, da za dostavu mišljenja, primjedbi i prijedloga na objavljeni Nacrt prijedloga Statutarne odluke koriste isključivo Obrazac (u prilogu) i dostave ga na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako bi se omogućila što kvalitetnija obrada pristiglih mišljenja, primjedbi, prijedloga i komentara.

Nacrt prijedloga Statutarne Odluke o izmjenama i dopunama Statuta Grada Požege...

Statut Grada Požege...

Obrazac...

Javno savjetovanje traje od 25. siječnja 2018. do 1. veljače 2018. godine.


2018.02.02 - Izvješće o provedenom savjetovanju...

Objavljeno: 4. siječnja 2018. godine

Temeljem Uredbe o gospodarenju komunalnim otpadom (NN 50/17) od 1. studenog 2017. godine napravljen je Prijedlog odluke o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada.

Nacrt prijedloga Odluke...

Prilog 1-A - izjava...

Prilog 1-B - izjava...

Prilog 1-C - izjava...

Sve prijedloge, primjedbe  i sugestije možete poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 22. siječnja 2018. godine.


2018.01.23 - Izvješće o provedenom savjetovanju...