Alati za pristupačnost

Novosti

16. Otvoreni Kup grada Požege u plesu

16. Otvoreni Kup grada Požege u plesu

Plesni studij Marine Mihelčić i Plesni klub Boa organizatori su 16. Otvorenog  Kupa grada Požege u plesu koji se održava u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

Dr.sc. Borislav Miličević, zamjenik gradonačelnika Grada Požege uvodnim je govorom otvorio manifestaciju i naglasio: „Gradu Požegi iznimna je čast imati ovakav događaj koji naš grad čini još boljim i sretnijim gradom. Želim da i u buduće svjedočimo prekrasnim manifestacijama poput ove!“

„Ničega ne bi bilo bez podrške našeg Grada Požege!“ – rekla je Marina Mihelčić, voditeljica plesnog studija zahvaljujući se na dugogodišnjoj potpori.  

U kupu sudjeluju plesni klubovi iz Kutjeva, Kaptola, Voćina, Brestovca, Pleternice, Našica, Varaždina, Nove Kapele, Nove Gradiške, Jakšića i Požege.  

Plesni program nastavlja se u nedjelju, 16. lipnja mažoret i twirling kupom koji počinje u 11,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, a sudjelovat će  Koprivnica, D. Kraljevec, Goričan, Mursko Središće, Selnica, Kutjevo, Nova Gradiška, Pleternica, Pakrac / Lipik Požega.