Alati za pristupačnost

Novosti

Obavijest o privremenom zatvaranju prometa za vrijeme festivala Zlatne žice Slavonije

Obavijest o privremenom zatvaranju prometa za vrijeme festivala Zlatne žice Slavonije

Zbog organizacije festivala Zlatne žice Slavonije Požega 2023. privremeno će biti zatvoren promet na području grada Požege prema sljedećem rasporedu:

– promet u kretanju i mirovanju na dijelu Trga Svetog Trojstva, centralno parkiralište, od srijede 30. kolovoza od 6 sati do ponedjeljka 4. rujna do 12 sati
– promet u kretanju i mirovanju na cijelom Trgu Svetog Trojstva, s posebnom regulacijom prometa od petka 1. rujna od 6 sati do ponedjeljka 4. rujna do 8 sati
– prometa u kretanju i mirovanju na parkiralištu iza Gradske kuće, u nedjelju 3. rujna od 6 do 21,30 sati
– prometa u kretanju i mirovanju u Ulici Ivana Pavla II, od subote 2. rujna od 6 sati do nedjelje 3. rujna do 24 sata
– prometa u kretanju i mirovanju u ulicama: Franje Cirakija, Njemačka, Miroslava Kraljevića i Antuna Kanižlića, u petak 1. rujna u vremenu od 17 do 17,30 sati, za vrijeme svečanog mimohoda.

Defile konja i konjskih zaprega ulicama grada Požege (prije svečanog mimohoda) s početkom u 15,30 sati u petak 1. rujna provodi se uz odvijanje normalnog režima prometa uz poštivanje odredbi Zakona o sigurnost prometa na cestama.

Za vrijeme trajanja manifestacije bit će na snazi privremeno zatvaranje prometa na navedenim prostorima te obilježeni obilazni pravci.