Alati za pristupačnost

Novosti

Održan tradicionalni susret "Nitko ne smije biti sam"

Održan tradicionalni susret "Nitko ne smije biti sam"

Grad Požega, u prigodi božićnih i novogodišnjih blagdana, organizirao je susret „Nitko ne smije biti sam“, tradicionalno druženje osoba starije životne dobi. Tom se prigodom danas, u svečanoj dvorani Gloria, okupilo oko 300 osoba starijih od 70 godina, koji su ostali bez supružnika.

Naše sugrađane, zlatne životne dobi, svečano su pozdravili zamjenik gradonačelnika dr.sc. Borislav Miličević, zamjenik županice Ferdinad Troha te pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Požege, Maja Petrović.

U ime Grada Požege, zamjenik gradonačelnika, dr.sc. Borislav Miličević zahvalio se svima okupljenima što su se odazvali pozivu te im poželio dobrodošlicu.

- Hvala vam što ste se odazvali pozivu Grada na ovo predblagdansko druženje, u ovo vrijeme došašća. Stoga budimo večeras veseli i svjedočimo zajedništvu kako bismo iz toga zajedništva mogli izroditi bolju zajednicu, bolji i uspješniji naš grad. Neka vas zdravlje služi i u 2024. godini, neka ovi blagdani budu i vama i vašim obiteljima sretni i ispunjeni toplinom. - poželio je svima zamjenik gradonačelnika dr.sc. Borislav Miličević.

 

Fotogalerija ...