Alati za pristupačnost

Novosti

Uspješno provedeni drugi sportski susreti

Uspješno provedeni drugi sportski susreti

U suradnji Nacionalnog ureda Hrvatske biskupske konferencije za katoličke škole i Katoličke gimnazije u Požegi, proveden je katolički srednjoškolski sportski susret. Pod vodstvom velečasnog Ivice Žuljevića, deset katoličkih škola iz devet hrvatskih gradova – Splita, Sinja, Zadra, Rijeke, Zagreba, Virovitice, Slavonskog Broda, Osijeka te domaćina iz Požege – okupilo se na drugim sportskim susretima hrvatskih katoličkih srednjih škola.

Otvorenju susreta prisustvovali su županica Antonija Jozić i gradonačelnik Grada Požege Željko Glavić koji je okupljene srednjoškolce pozdravio uvodnim govorom i poželio im sreću u natjecanju.

Za potrebe susreta osigurano je  korištenje sportskih terena i stručnih sudaca za praćenje turnira u pet sportova: malom nogometu, odbojci, košarci, stolnom tenisu i šahu. Ove je godine organizacija povjerena Mariju Ragužu, profesoru tjelesne i zdravstvene kulture. Uz pomoć brojnih kolega, uključujući ravnatelja, profesore, nenastavno osoblje i studente, uspješno je izvršio svoj zadatak.

 

Izvor: Katolička gimnazija