Alati za pristupačnost

Novosti

Započele Kazališne ljetne večeri

Započele Kazališne ljetne večeri

Treće izdanje Kazališnih ljetnih večeri započelo je sinoćnjom izvedbom predstave „Tere i Luce“ kazališta Planet art s Anjom Šovagović Despot i Natašom Janjić u glavnim ulogama. Program se odvija od 26. lipnja do 12. srpnja u kazališnoj dvorani i vanjskoj pozornici.

Izdvojeno događanje ove godine je premijera glazbeno povijesno dokumentarnog filma „Moć u glavi“ koja se održava 28. i 29. lipnja uz nastup grupa Flash i Rukopotezno povlačilo pod vodstvom Dalibora Platenika.

Prvog četvrtka u srpnju program donosi interaktivnu glumačko lutkarsku predstavu za djecu „Kako kaže…?“. Kazališni nokturno održava se 10. srpnja kada se čita i govori poezija Danijela Dragojevića. Posjetitelji će moći pogledati i jedinstvenu prvu dječju operu „Šumska kraljica“ koju će izvesti  Hrvatsko povijesno kulturno društvo „Jelačić“ iz Petrovaradina uz pratnju Muzičke škole „Izidor Bajić“ iz Novog Sada 11. srpnja.

Program će biti svečano zatvoren 12. srpnja komedijom „Pouzdani sastanak“ u izvedbi Gradskog kazališta Joza Ivakić Vinkovci i koncertom glumice Ružice Maurus na vanjskoj pozornici.

Informacije o predstavama mogu se dobiti na broj 099/273-1616 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te Facebook stranici Kazališne ljetne večeri. Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom i petkom od 10 do 12 sati, četvrtkom od 15 do 17 sati, te sat vremena prije početka predstave. Ulaznice je moguće kupiti i putem sustava entrio.hr.