Alati za pristupačnost

Novosti

Započeo Uskršnji sajam u gradu Požegi

Započeo Uskršnji sajam u gradu Požegi

Veliki petak je inicijativom Turističke zajednice Grada Požege započeo Uskršnjim sajmom u šetališnoj zoni. Sajam je otvoren za posjetitelje ovaj petak, od 10 do 18 sati i subotu od 10 do 14 sati.

Početak sajma obilježili su štandovi brojnih izlagača iz Požeško-slavonske i susjednih županija koji su predstavili razne domaće prehrambene proizvode i ručno izrađene radove.

Blagdanska podjela posnog obroka započela je u 11:30. Obrok je pripremljen u suradnji s požeškim Udruženjem obrtnika, obrtnicima Obrtničke komore Požeško-slavonske županije i Turističke zajednice Grada Požege, te uz potporu Grada Požege.

U podijeli posnog obroka sudjelovali su: gradonačelnik Grada Požege Željko Glavić, zamjenik gradonačelnika Borislav Miličević, pročelnica Maja Petrović, županica Antonija Jozić, zamjenik županice Ferdinand Troha, predsjednik požeškog Udruženja obrtnika Željko Pojer i direktorica Turističke zajednice Grada Požege Mirna Šimunović Svoboda.

Za subotu je organiziran blagdanski program u izvedbi Gradskog kazališta Požega i već dobro poznata igra potrage za pisanicama u parku Pod gradom koja započinje u 12 sati. Uskršnja vožnja kočijom bit će moguća od 10 do 13 sati.