Alati za pristupačnost

Novosti

Završila Škola plivanja za djecu s tjelesnim i intelektualnim teškoćama

Završila Škola plivanja za djecu s tjelesnim i intelektualnim teškoćama

Posljednji dan obuke u Školi plivanja Požeškog športskog saveza za djecu s tjelesnim i intelektualnim teškoćama održao se na Gradskim bazenima Požega. Ove godine upisalo se 25 polaznika. Po završetku obuke održana je dodjela medalja i diploma polaznicima koje je u ime Grada Požege uručila Maja Petrović, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i čestitala svim polaznicima na uspjehu.

Škola je počela 24. lipnja, a obuka se provodila kroz 10 radnih dana. Obuku od 20 sati provodilo je 8 učitelja. To su kineziolozi : Ana Pedić, Anton Čokrlić, Vlasta Krizmanić, Željko Bunčić, Vjekoslav Lojber, Albinko Bagarić, Ivan Antunović uz voditelja škole Alena Ivanovića. Po završetku dodjele, uslijedilo je zajedničko druženje svih polaznika, učitelja, asistenata i roditelja.

Podsjetimo, Škola plivanja Grada Požege i Požeškog športskog saveza započinje u ponedjeljak, 8. srpnja i provodit će se do 26. srpnja svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka i to u tri termina (1. termin - od 9,00 do 10,00 sati, 2. termin - od 10,00 do 11,00 sati, 3. termin - od 11,00 do 12,00 sati). Troškove organizacije Škole plivanja podmirit će Grad Požega i Požeški športski savez te je ona za sve korisnike u potpunosti besplatna.